lauantaina, elokuuta 22, 2009

Valvomista - Stargate SG-1

Olen viime aikoina aivan ihastunut sarjaan Stargate SG-1 (Tähtiportti), joka pyörii uusintoina Subilla. Mutta mihin aikaan se yleensä tuleekaan! Tänään se alkaa klo 02.45! Kyllähän sitä katselee tuohon aikaan näin vapaalla, kun ei ole töitä eikä luennot vielä alkaneet, mutta kun opinnot alkaa, on pakko jättää jaksot väliin. Voi, miksei se voisi tulla aikaisemmin!

Täytyy varmaan alkaa säästää, että saisi ostettua kaikkien kausien (10) kaikki jaksot DVD:llä. Ainakin osa niistä on myynnissä Suomessakin. Englantilaisesta Amzonista tosin löytyi hieno paketti: kaikki 10 kautta ja lisäksi elokuvat Ark of Truth ja Continuum.
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B001J1O85W/richarddean08-21
Hintaa sillä sitten onkin "vaatimattomasti" £99.98 & postikulut. Ai jai, kallista. Mutta toisaalta Suomessa maksaa yksi kausi noin 20 €, joten erikseen ostettuna 10 DVD:tä tulisi paljon kalliimmaksi.

Die Qual der Wahl, ostaako vai ei. Ehkä mulla ei ole edes aikaa katsoa niitä, kun opinnot taas alkaa. Vaikka toisaalta, täytyyhän sitä vähän rentoutuakin lukemisen välillä. Onneksi ei tarvitse tuota kovinkaan nopeasti päättää. Sillä aikaa voinkin vielä jonkin aikaa katsoa jaksoja telkkarista tai minikuvasta netissä: http://www.sub.fi/tahtiportti/.

0 kommentoi: