keskiviikkona, maaliskuuta 11, 2009

Kiitos Microsoft!

Mä olen aivan täpinöissäni täällä. :) Mulla oli aiemmin tässä koneella ikivanha MS Word, joka sitten jokin aika sitten päätti, ettei enää toimi tällä koneella. Yritin vaikka mitä päivityksiä, mutta ei onnistunut. Kokeilin joitakin ilmaisohjelmia, joiden pitäisi olla suunnilleen samanlaisia kuin Word. Niissä ei kuitenkaan ollut kaikkia niitä ominaisuuksia, joita tarvitsen. Eipä auttanut muu, kuin alkaa suunnitella Office-paketin ostoa ja rahan säästämistä siihen.

Mutta mitä yksi päivä näinkään! Mainoksen, jossa kerrottiin mahdollisuudesta ostaa Office-paketti halvalla, jos on opiskelija. Tutustuin sivustoon ja ostin paketin. Ihanaa, tässä on Word ja paljon paljon muuta! Linkki sivulle: http://www.microsoft.com/student/discounts/huippuedullinen/default.aspx.

Eikä tässä vielä kaikki: noin vuosi sitten törmäsin sivustoon https://www.dreamspark.com/default.aspx, jossa on opiskelijoille ladattavana ilmaiseksi kaikkea kivaa, esim. Visual Studio 2008 Professional Edition, Expression Studio 2 ja SQL Server 2008 Developer Edition. Erityisesti tuo Expression Studio 2 kiinnostaa mua, koska on ajankohtaista rakentaa uudestaan harrastukseeni liittyvät webbisivuni. Tuolla pitäisi saada komeat sivut, kunhan ensin opettelen käyttämään sitä.

Kiitos Microsoft!

 

0 kommentoi: